Източник lamqta.comОвен  Денят е хубав за нова работа или необичайна почивка.

...
Източник lamqta.comОвен  Денят е хубав за нова работа или необичайна почивка.
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: За едни нова работа, за други огромно разочарование

Източник lamqta.com

Овен 
Денят е прекрасен за нова работа или необикновена отмора. Вашата задача е, да бъдете преди всички, и колкото може по-рано да заемете ролята на водач. Само по този начин ще се чувствате удобно. Не приемайте близо до сърцето си през днешния ден всяка забележка! Ще стигнете до моменти, в които грубо ще страдате поради шеговити забележки..... Във всички съществени диалози бъдете деликатни, защото през този ден сте склонни да говорите освен това, което мислите, а и което не мислите. За последното ще се наложи да страдате след това, когато бъде употребявано против Вас. 

Телец

Не неприятен ден за нови инициативи, свързани с повишение на квалификацията и правене на кариера. Вие се учите бързо, елементарно запомняте нужната информация и скоро можете да встъпите в равностойна конкурентна битка с тези, които са по- опитни от Вас. Заслужава си да напомните за себе си на отдавнашни съдружници, защото тяхната поддръжка ще Ви е изключително нужна не след дълго. В кръга на своите близки може да си позволите да разпуснете. Ще съумеете да създадете спокойна и отзивчива атмосфера, която ще Ви помогне да забравите отминалите различия и спорове. Много добре ще преминат контактите с родителите и други по-възрастни родственици. 
 

Близнаци

Днес за прощален път ще се убедите в това, че светът е стеснен. Напълно е допустимо да се обясни, че вашите някогашни обичани хора от дълго време се познават и са дружно, или че от няколко години работите в прилежащи кабинети със своята първа обич. Дали от тези условия ще извлечете изгода или не, зависи единствено от Вас...
 

Рак

През този ден би трябвало да се усмихвате колкото се може повече и по-широко и то освен на своя обичан човек, а на всички останали. Колкото по- откровено е изражението на Вашето лице и насладата от ставащото, толкоз повече събития в живота Ви през този ден, ще завършат прелестно.
 

Лъв

Денят ще е под напрежение и разтревожен, а също така носи и загуби. Достойно посрещате ударите на ориста, което ще Ви помогне да спечелите разположението на авторитетни хора, както и нови другари и съдружници. Помнете, че през днешния ден Ви следят заинтересувани лица и в този момент е допустимо да се покажете в най-хубава светлина. Не са изключени спорове с околните, а провинен за всички компликации ще бъдете точно Вие. Трудно е да се избере постоянно най-правилната линия на държание, а да се угоди на всички е напряко невероятно, по тази причина денят ще е много комплициран.
 

Дева

Девите би трябвало да бъдат подготвени за разочарования от персонален темперамент. За страдание този ден ще донесе на представителите на знака не напълно приятни новости. Освен това по никакъв метод няма да можете да се оправите и със личните си стремежи - наподобява, че те опонират на тези витални правила, които постоянно сте се стремили да следвате. В резултат на това целият ден ще се трансформира в поредно превъзмогване на несъгласие: изначало - вътрешни, а по-късно - отнасящи се до връзките с обкръжаващия свят. Ще Ви стане доста по-лесно, в случай че престанете да желаете невъзможното от себе си и близките.
 

Везни

За представителите на този зодиакален знак има възможност денят да бъде ознаменуван с нови покупки в интерес на фамилията. Има възможност тези покупки да са свързани с облекло и обувки. Купете си обувки от крокодилска кожа, и това на секундата ще Ви се отрази доста добре. За половинката си също не жалете средства! 
 

Скорпион

Не форсирайте през днешния ден събитията в персоналния си живот, даже това прекомерно доста да Ви се желае. Постарайте се за на никое място да не бързате, умерено да плувате по течението и да се наслаждавата на всички удоволствия на живота, които може да Ви даде той този ден, а също и Вашият обичан човек.
 

Стрелец

Опитайте се през този ден да не усложнявате прекомерно това, което става сред Вас и индивидът, по който въздишате всяка нощ. Днес ще бъдете склонни към дълбоки размишления, и би било идеално, в случай че съумеете да избегнете депресията. 
 

Козирог

Днес е доста значимо, да вършиме всичко за своя обичан човек безкористно, без да очаквате нещо в подмяна и без да желаете. Постарйте се, да бъдете безспорен, стопроцентов човеколюбец и сами ще се убедите какъв брой доста ще се трансформират вашите връзки с обичания човек и какъв брой прелестни ще станат те.
 

Водолей

Днес може да подарите на своя обичан човек нещо от живата природа: котенце, кученце, цветче, кактус или рибка в аквариум – изберете Вие. Главното е, да не се конфронтирате с другите живи същества, населяващи същия дом...
 

Риби

Притежавате някакво шесто възприятие, което Ви подсказва, по кое време другите хора претърпяват стрес. Реагирате автоматизирано, изказвайки им състрадание - с думи, жестове, или просто с безмълвие им показвате, че чудесно разбирате, какво изпитват сега. Може би е време и Вие да очаквате сходно грижовно отношение към личните си усеща. В последна сметка очаквайки нещо, ние преодоляваме половината път към това, да получим мечтаното.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: